Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten televisies op de markt. HD Ready, FULL HD en Ultra HD zijn daarin enkele varianten. Wat zijn de grote verschillen en welke televisie past het best bij jou? Wij leggen het eenvoudig voor je uit in dit artikel.

Wat is Full HD?

Full HD is een andere benaming voor apparatuur die de 1080p resolutie heeft. Dit staat ook wel gelijk aan 1920 x 1080 pixels. Televisies die HD ready zijn kunnen HD resoluties verwerken, maar meestal is het beeld minder goed dan bij een full HD televisie. Bij Full HD kan 1080p content worden weergegeven in de volledige resolutie. De televisies bevatten tegenwoordig minimaal full HD en de verschuiving naar Ultra HD komt eraan. In de onderstaande winkels kan je Full HD televisies eenvoudig achteraf betalen met Afterpay.

Wat is Ultra HD?

Ultra HD wordt ook wel UHD of 4K genoemd. Deze resolutie zien we steeds vaker terugkomen bij televisies, maar weinig bij videocontent (op Youtube). De beeldresolutie is 3840 x 2160. In tegenstelling tot de Full HD (1920 x 1080) laat de Ultra HD haarscherp beeld zien. Het laat 4 keer zowel pixels zien als Full HD beelden. Veel van deze televisies hebben een upscaler aan boord die Full HD beelden nog scherper laten lijken. Zo geniet je altijd van haarscherpe beelden, zelfs als de videocontent Full HD of HD ready is, op jouw Ultra HD televisie. Het is ideaal om lekker te Netflixen met zo’n beeldscherm. In de onderstaande winkels kan je jouw Ultra HD televisie achteraf betalen met Afterpay.

Wat is het verschil tussen Full HD en Ultra HD televisies?

Het grootste verschil tussen de full HD en Ultra HD is dat de Ultra HD televisie veel scherper beeld geeft dan een Full HD televisie. Een Ultra HD kan Full HD beelden omzetten in betere resoluties door zogenoemde upscalers. Een Full HD kan daarintegen geen Ultra HD beelden omzetten. Wij raden altijd aan om een Ultra HD televisie te nemen, omdat het net lijkt of je het in het echt ziet. Zowel een Full HD als Ultra HD kennen enorm veel varianten en merken televisies, maar het beeldkwaliteit van de televisies verschillen niet. De resolutie blijft altijd hetzelfde.

Televisie achteraf betalen met Afterpay

Ben je uit over de keuze of jij een Full HD televisie neemt of juist een Ultra HD? Mooi. In de onderstaande winkels vind je alle shops waarbij je jouw televisie achteraf kan betalen met Afterpay. De webshops zijn 100% betrouwbaar en je betaald pas als je het product in huis hebt. Na ontvangst van het product heb je maar liefst 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Je kan dus lekker 2 weken genieten van je nieuwe beeldscherm. Winkels Afterpay is een groot online winkelcentrum waarbij je alle winkels ziet die Afterpay als betaalmethode aanbieden. Wij hebben ook alle elektronica winkels op een rijtje gezet die achteraf betalen aanbieden.

expert-achteraf-betalen-afterpay-electronica

Expert

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

blokker-achteraf-betalen-afterpay

Blokker

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd