Alle shops waarbij je een laptop achteraf kan betalen

Een laptop kopen met Afterpay is ideaal voor als je de laptop niet direct wilt betalen. In het onderstaande overzicht vind je alle winkels waarbij je een laptop achteraf kan betalen met Afterpay. Shop vandaag nog en ontvang jouw laptop morgen al in huis!

expert-achteraf-betalen-afterpay-electronica

Expert

 • Betalen met Afterpay

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

Shoppen
blokker-achteraf-betalen-afterpay

Blokker

 • Betalen met Afterpay

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

Shoppen
replacedirect-afterpay-achteraf-betalen-winkel

Replace Direct

 • Betalen met Afterpay

 • Vandaag besteld, morgen geleverd

Shoppen

Laptop met Afterpay kopen

In ieder huishouden is tegenwoordig een laptop, Macbook of Ultrabook. Een laptop is een kleine computer die je overal mee naartoe kan nemen. In ons Afterpay overzicht vind je alle winkels waarbij je een laptop kan kopen met Afterpay. Binnen 24-uur wordt de laptop thuisbezorgd en betaal je pas na 2 weken na ontvangst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Acer, Asus, HP, Apple, Packard Bell, Samsung, Lenovo en Dell. Als je laptop kapot is, is een snelle levering ontzettend belangrijk. Betaal daarom jouw Laptop eenvoudig met Afterpay en morgen kan je weer aan de slag!

Eenvoudig een laptop betalen met Afterpay

Een laptop werd vroeger gezien als een trage computer die je overal mee naartoe kon nemen. Met de technologie van tegenwoordig zijn laptops niet anders dan een computer / desktop. Je hebt verschillende soorten processors, geheugen en inches. Een laptop achteraf betalen is heel eenvoudig. Je kiest in één van de bovenstaande winkels jouw favoriete laptop uit en gaat naar de checkout. Vervolgens zorg je ervoor dat je jouw persoonlijke gegevens invult en selecteer Afterpay als betaalmethode. Afterpay doet vervolgens een check of jij aan hun voorwaarden voldoet om de laptop te betalen met Afterpay. Als de check succesvol uitgevoerd is, is de bestelling succesvol afgerond. Dat betekent dat je jouw laptop binnen 24-uur in huis hebt en de volgende dag al kan genieten. Een laptop betalen met Afterpay doe je bij één van de bovenstaande shops. Daarnaast brengt Afterpay helemaal geen extra kosten met zich mee!

Bij welke winkels kan je bestellen?

Ben je er over uit en wil je jouw laptop met Afterpay bestellen? In de bovenstaande winkels kan je een laptop met Afterpay bestellen. Een laptop met Afterpay bestellen is 100% veilig en betrouwbaar. Bestel en vergelijk eenvoudig laptops en kies een laptop uit die het best voldoet aan jouw wensen. Een laptop bestellen en achteraf betalen met Afterpay kan bijvoorbeeld bij Expert en Blokker. De kwalitatief goede laptops van verschillende merken zijn allen achteraf te betalen. Je kan natuurlijk ook andere computers met achteraf betalen.

De voordelen van het kopen Afterpay

Ben je vooral benieuwd waarom je een laptop met Afterpay moet kopen? Wij hebben deze op een rijtje gezet:

 • Pas betalen na ontvangst
 • Je hebt 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen
 • Het is kosteloos
 • Je krijgt het product gegarandeerd
 • Als je het product niet houdt, kan je deze eenvoudig retourneren. Dan betaal je uiteraard niets voor de laptop aan Afterpay.
 • De retourvoorwaarden van de webshop zijn geldig

Pak je kans en koop vandaag nog je laptop met Afterpay!