Ben je op zoek naar een goedkope laptop met een budget tot €600? Er zijn een hoop goede kwalitatieve laptops in deze prijsklasse en daarom lichten wij in deze blog toe waar je op moet letten bij het kopen van een goedkope laptop met AfterPay.

Een goedkope laptop kopen

Het is natuurlijk erg afhankelijk waar je op moet letten bij het kopen van een goedkope laptop. Wij willen natuurlijk niet dat je een kat in de zak koopt en willen je in deze blog meer vertellen waar je specifiek op moet letten bij goedkope laptops. Onze tips zorgen ervoor dat jij een goedkope laptop met de beste functies in huis haalt! Uiteraard kan je in altijd betalen met AfterPay.

Wat kan je van een goedkope laptop verwachten?

Een goedkope laptop is niet voor niets goedkoop. Het heeft niet de prestaties zoals bij een duurdere laptop, maar voor het surfen op het internet of het bekijken van video’s is dit ideaal. Je kunt verwachten dat een goedkope laptop maximaal 600 euro kost. Daarnaast is de laptop niet erg snel en is prima om te gebruiken voor speciale taken.

Laptops tot 300 euro

Een goedkope laptop tot €300 bestaan voornamelijk uit laptops met een 11-inch scherm en een klein geheugen (maximaal 64 gb Flash of SSD). Als processor hebben deze laptops meestal een Intel Celeron of een Intel Atom. Merken als ACER en Medion hebben een groot aanbod aan goedkope laptops tot €300.

Laptops van 300 tot 400 euro

Laptops van 300 tot 400 euro zijn kwalitatief iets beter dan de meest goedkope laptops. De laptop heeft meestal een Intel Celeron, Intel Pentium of AMD A6 processor. De laptops hebben meestal een harde schijf tot 1 terabyte (TB) of een SSD tot 256 gigabyte. De beeldschermen varieren qua grootte, maar liggen tussen de 11-inch tot en met 13-inch. De schermen hebben meestal een HD-ready scherm.

Laptops van 400 en 500 euro

Laptops in deze prijsklasse zijn al de wat betere goedkope laptops. De laptops zijn tussen de 11 en 17-inch en de veel schermen zijn Full-HD, waardoor je ideaal video’s kan bekijken. De laptops hebben een Intel Core i3, Intel Pentium, Intel Celeron of een AMD A8 processor. Tegenwoordig zijn i3 processoren al vrij sterk in vergelijking met andere processoren in deze prijsklasse. Je zal er ook enkele 2-in-1 laptops vinden, waarbij je het scherm los kan koppelen van je toetsenbord, zodat je een tablet hebt. Hierdoor is deze eenvoudig mee te nemen naar zakelijke afspraken of eenvoudig voor een avondje Netflix op de bank.

Laptops tussen 500 en 600 euro

Dit zijn de best-in-class goedkope laptops. Ben je dus op zoek naar een laptop met de beste prestaties tegen de laagste prijs, dan zal je gegarandeerd een laptop vinden in deze categorie. De laptops tussen de 500 en 600 euro zijn voorzien van een AMD A9, Intel Core i3 of i5 processor, waarbij dit tegenwoordig de meest gekochte laptops zijn. De laptops hebben een scherm van 14 of 15-inch en hebben een Flull-HD scherm. Deze laptops zijn ideaal voor zakelijk gebruik of om te studeren. Met zo’n laptop kan je lichte programma’s draaien of eenvoudige foto’s bewerken.

Goedkope laptop met AfterPay kopen

Dus ben je er over uit in welke prijsklasse jij een laptop nodig hebt, maar wil je niet al te veel geld uitgeven. Met de bovenstaande tips koop je een uitstekende laptop met Afterpay. Een laptop die je vandaag besteld, heb je meestal morgen al in huis. Je krijgt standaard 2-jaar garantie en je profiteert van vele voordelen. Met AfterPay geldt eerst zien dan pas betalen en hierdoor krijg je de laptop dus eerst thuisgestuurd van de webshop waar je deze aanschaft. Je ontvangst een digitale acceptgiro als je de laptop ontvangen hebt en je hebt maar liefst 14 dagen de tijd om te betalen.