Iedereen heeft wel een paar Nike Air Max sneakers in hun kast staan. Heb je er nog geen? Wij raden aan om deze parels gauw aan te schaffen. Je hebt de Nike Air Max in verschillende typen, modellen en kleuren. Wij lichten in dit artikel uit hoe deze Air Max sneakers eruit zien en wat hen onderscheid van elkaar. De Nike Air Max sneakers kan je tevens achteraf betalen met Afterpay bij de onderstaande winkels.

Nike Air Max 1

In 1987 werd de klassieke Nike Air Max 1 geïntroduceerd met als eerste zichtbare schoen met lucht in de schoen, de zogenoemde Air-Unit technology. In de eerste instantie werd de Nike Air Max als hardloopschoen op de markt gebracht, maar werd al gauw opgepikt door sneakers liefhebbers. De Nike Air Max 1 is een lichtgewicht sneaker met ondersteuning en comfortabele pasvorm. De sneakers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames en heren. De Nike Air Max sneakers zijn verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Nike Air Max 270

Misschien wel één van de meest populaire schoen van 2018 en 2019: de Nike Air Max 270. In 2018 lanceerde Nike dit model om de Air Max familie uit te breiden. De Nike Air Max 270 heeft de grootste Air Unit en is gemaakt van effen en mesh stukken, waardoor structuur en ventilatie voorop staan. De sneaker vormt zich perfect aan jouw voeten en zijn zowel voor in de vrije tijd te gebruiken als voor het sporten. Iedereen die de schoenen draagt, is zeer te spreken over de nieuwe Nike Air Max 270. De schoenen zijn er in verschillende kleuren. Je krijgt écht geen spijt van de sneakers!

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is een sneaker die bekend staat om de kwaliteit. Het is één van de meest populaire schoenen aller tijden. De Nike Air Max 90 is gemaakt van hoogstaand en kwalitatief materiaal, maar ook zeer stevig. De comfort en de looks van de schoen zorgt ervoor dat je de Air Max 90 met diverse outfits kan combineren. De sneaker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is al ontzettend lang een favoriet onder de jeugd. De Nike Air Max 90 is eenvoudig achteraf te betalen met Afterpay via de onderstaande winkels.

Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 staat bekend om de goede demping in de schoen. De vernieuwde Nike Air Max schoen is een pareltje die stamt uit het verleden. Vooral in de jaren 2000 waren deze schoenen ontzettend populair. Het is een retro schoen in een nieuw jasje. Het materiaal van de Nike Air Max 95 is meestal van leer, maar je hebt ook enkele suede varianten. Beide varianten zijn goed te combineren met jouw casual outfit. Shop jouw favoriete Nike Air Max 95 bij één van de onderstaande winkels en maak gebruik van achteraf betalen met Afterpay.

Nike Air Max achteraf betalen met Afterpay

Winkels Afterpay heeft een overzicht van allerlei verschillende winkels waarbij je jouw Nike Air Max eenvoudig achteraf kan betalen met Afterpay. Wij hebben een overzicht gecreëerd met kleding-, sneakers– en schoenenwinkels waarbij je achteraf kan betalen met Afterpay. Koop jouw Nike Air Max en betaal deze pas 14 na ontvangst van jouw sneakers!

sneakers-achteraf-betalen-afterpay-schoenen

Sneakers

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

decathlon-afterpay-achteraf-betalen-kleding-outdoor

Decathlon

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

to-be-dressed-achteraf-betalen-afterpay-winkels

To be dressed

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

miinto-achteraf-betalen-afterpay-winkel-dames

Miinto

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd