Blokker

Blokker is onderdeel van de Blokker Holding. Blokker Holding is een retail concern in Nederland en voornamelijk actief in de huishoudsector. Onder Blokker Holding vallen Blokker & Big Bazar. Zij hebben totaal 770 winkels en bijna 8000 medewerkers in drie diverse landen. In Nederland kent iedereen de Blokker. Blokker heeft een mooie webshop en biedt hun complete fysieke voorraad ook online aan. Blokker heeft in Nederland 430 winkels. Per jaar komen er 140.000.000 bezoekers naar Blokker, zowel online en in de winkels.

Achteraf betalen met Afterpay bij Blokker

Bij Blokker kan je gemakkelijk achteraf betalen in hun webshop. Blokker biedt Afterpay als betaalmethode aan, om het zo makkelijker voor de klanten te maken. Zij zijn meegaand met de tijd en kenmerkt zich als één van de oudste winkels van Nederland. De webshop van Blokker is online goed vertegenwoordigd en zorgt voor de optimale klantbeleving en de beste service, zoals je gewend bent van het familiebedrijf.

De voordelen van het betalen met Afterpay bij Blokker

Blokker wil het haar bezoekers zo makkelijk mogelijk maken en daarom bieden bij Afterpay als betaalmethode aan. Met Afterpay kan iedereen eenvoudig achteraf betalen. Hoe werkt het? Je kiest een product naar keuze in de webshop van Blokker en stopt deze in je winkelwagen. Je voert je persoonlijke gegevens in en kiest Afterpay als betaalmethode. Afterpay vraagt je emailadres, telefoonnummer en je geboortedatum. Afterpay voert een kredietcheck uit en als alles in orde is, wordt je bestelling bij de Blokker afgerond. Na 1 werkdag ontvang je het product in huis en kan je er van genieten. Na ontvangst krijg je een digitale acceptgiro van Afterpay, waarmee je de betaling in orde kan maken. Hiervoor heb je maar liefst 2 weken.

Afterpay winkels

Winkels AfterPay heeft alle winkels waar je eenvoudig achteraf kan betalen voor jou geselecteerd, dus je hoeft niet meer verder te zoeken. Omdat je het product eerst ontvangt, is er weinig risico dat er iets misgaat met de bestelling!

blokker-achteraf-betalen-afterpay

Blokker

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Kleding

Kleding met Afterpay betalen

Schoenen

Schoenen met Afterpay betalen

Bloemen

Bloemen met Afterpay betalen

Bikini

Bikini met Afterpay betalen

Computer

Computer met Afterpay betalen

Cosmetica

Cosmetica met Afterpay betalen

Dieren

Dieren met Afterpay betalen

Elektronica

Elektronica met Afterpay betalen

Laptops

Laptop met Afterpay betalen

Lingerie

Lingerie met Afterpay betalen

Make Up

Make up met Afterpay betalen

Mobiel

Mobiel met Afterpay betalen

Parfum

Parfum met Afterpay betalen

Playstation 4

Playstation 4 met Afterpay betalen

Fotocamera

Fotocamera met Afterpay betalen

Sneakers

Sneakers met Afterpay betalen

Sport

Sport met Afterpay betalen

Stofzuiger

Stofzuiger met Afterpay betalen

Televisie

Televisie met Afterpay betalen

Trainingspakken

Trainingspakken met Afterpay betalen

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen met Afterpay betalen

Wasmachine

Wasmachine met Afterpay betalen

Meubels

Meubels met Afterpay betalen