Hunkemoller

Hunkemöller is een Nederlandse lingerie winkelketen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, maar het bedrijf is wereldwijd actief. Met meer dan 800 winkels verspreid over 24 landen is Hunkemöller wereldwijd één van de populairste lingerie winkelketens. Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam, door Wilhelm Hunkemoller.

Lingerie kopen en achteraf betalen bij Hunkemoller

Hunkemöller verkoopt zowel modekleding als standaardproducten, zoals lingerie, nachtkleding, ondergoed en badkleding. Als autoriteit op de lingeriemarkt zorgen zij ervoor dat iedere vrouw zich comfortabel en zelf verzekerd voelt door het dragen van de juiste lingerie. Sinds 2017 is model Doutzen Kroes de “Brand Ambassador”. Zij lanceert ieder seizoen haar eigen Hunkemöller collectie, onder de naam Doutzen’s Stories. Het merk is razend populair onder de klanten van de Hunkemöller.

Afterpay Hunkemoller

Het is mogelijk om bij Hunkemöller met Afterpay te betalen. Hierdoor kan je jouw favoriete lingeriesetje thuis bewonderen en je krijgt na ontvangst van de bestelling een digitale acceptgiro van Afterpay. Na ontvangst heb je maar liefst 14 dagen de tijd om het te betalen, mits je je bestelling houdt. Als je alles retourneert, betaal je uiteraard niets. Het is eenvoudig om bij Hunkemöller met Afterpay te betalen. Je kiest in de webshop jouw favoriete producten uit en stopt deze in je winkelwagen. Als je vervolgens naar de checkout gaat, vul je je persoonlijke gegevens in en bij betaalmethodes kies je voor “Afterpay”.

Afterpay kleding winkels

In ons overzicht met AfterPay kleding winkels vind je een compleet overzicht met alle webshops die gebruik maken van AfterPay als betaalmethode. Hierdoor kan je eenvoudig kleding bestellen en achteraf betalen, zodat je eerst rustig thuis kan passen en beslissen of je de bestelling wilt behouden. Je betaald uiteraard alleen voor de kledingstukken die je wilt behouden. AfterPay zal je hier een nieuwe betaallink sturen, nadat de retour bij de webshop is aangekomen. Winkels AfterPay heeft alle winkels waar je eenvoudig achteraf kan betalen voor jou geselecteerd, dus je hoeft niet meer verder te zoeken. Omdat je het product eerst ontvangt, is er weinig risico dat er iets misgaat met de bestelling!

hunkemoller-afterpay-achteraf-betalen-kleding

Hunkemoller

  • Betalen met Afterpay

  • Vandaag besteld, morgen geleverd

Kleding

Kleding met Afterpay betalen

Schoenen

Schoenen met Afterpay betalen

Bloemen

Bloemen met Afterpay betalen

Bikini

Bikini met Afterpay betalen

Computer

Computer met Afterpay betalen

Cosmetica

Cosmetica met Afterpay betalen

Dieren

Dieren met Afterpay betalen

Elektronica

Elektronica met Afterpay betalen

Laptops

Laptop met Afterpay betalen

Lingerie

Lingerie met Afterpay betalen

Make Up

Make up met Afterpay betalen

Mobiel

Mobiel met Afterpay betalen

Parfum

Parfum met Afterpay betalen

Playstation 4

Playstation 4 met Afterpay betalen

Fotocamera

Fotocamera met Afterpay betalen

Sneakers

Sneakers met Afterpay betalen

Sport

Sport met Afterpay betalen

Stofzuiger

Stofzuiger met Afterpay betalen

Televisie

Televisie met Afterpay betalen

Trainingspakken

Trainingspakken met Afterpay betalen

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen met Afterpay betalen

Wasmachine

Wasmachine met Afterpay betalen

Meubels

Meubels met Afterpay betalen