OGER

OGER werd in 1989 opgericht door de broers Martin, Rob en Oger Lusink. Vanuit de Amsterdamse P.C. Hooftstraat werd het bedrijf OGER verder uitgebreid tot wat het nu is. Terwijl de Amsterdamse vestiging in winkeloppervlakte steeds verder groeide, openden wij vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Haarlem.

Toen Oger Lusink met zijn broers de Nederlandse herenmodemarkt betrad, voerden Duitse merken en het daarbij behorende modebeeld de boventoon. Al snel werd duidelijk dat het de missie van OGER als bedrijf én als persoon werd om de Nederlandse man meer Latijnser te maken. Aan de hand van onze kleine, grote man werd de Nederlandse man steeds modebewuster.

De merken van OGER

Naast de beste Italiaanse merken zoals Santoni, Corneliani, Attolini en Jacob Cohen voeren zij onze eigen merken onder OGER RED, OGER Dressed for Success en OGER Italian Knitwear. De missie om de man beter te kleden, is gedurende de jaren, voor een mooi gedeelte volbracht. Dit maakt het dat zij zich naast kleding onderscheiden op het gebied van service. In hun stores – en daarin hun Personal Advisors – proberen zij een warm bad te creëren en rijke relaties met klanten op te bouwen.

The International Menswear Group

OGER is lid van The International Menswear Group, een groep internationale retailers – vaak met familieroots – die als hoofdactiviteit het aanbieden van herenmode hebben. In 2013 werd OGER honorary member van Fondaziona Altagamma, een Italiaans instituut die de belangen behartigt van alles wat ‘Italian made’ is. Naast de grote Italiaanse bedrijven zoals Ferrari en Gucci, zijn er enkele niet-Italiaanse bedrijven toegetreden. OGER is het enige bedrijf in de Benelux dat zich Altagamma-lid mag noemen.

Achteraf betalen met AfterPay bij OGER

Bij OGER kan je gebruik maken van Afterpay. Hierdoor kan je eenvoudig achteraf betalen bij OGER, de meest toonaangevende menswear retailer in Nederland en kan je de mooiste kledingstukken eerst thuis bewonderen. Zij bieden ook same day delivery aan, want als je voor 13:00 besteld, ontvang je je bestelling dezelfde dag nog!

Afterpay kleding winkels

In ons overzicht met AfterPay kleding winkels vind je een compleet overzicht met alle webshops die gebruik maken van AfterPay als betaalmethode. Hierdoor kan je eenvoudig kleding bestellen en achteraf betalen, zodat je eerst rustig thuis kan passen en beslissen of je de bestelling wilt behouden. Je betaald uiteraard alleen voor de kledingstukken die je wilt behouden. AfterPay zal je hier een nieuwe betaallink sturen, nadat de retour bij de webshop is aangekomen. Winkels AfterPay heeft alle winkels waar je eenvoudig achteraf kan betalen voor jou geselecteerd, dus je hoeft niet meer verder te zoeken. Omdat je het product eerst ontvangt, is er weinig risico dat er iets misgaat met de bestelling!

oger-achteraf-betalen-afterpay-moncler-woolrich-canada-goose-jacob-cohen-afterpay

OGER

  • Betalen met Afterpay

  • Same Day Delivery

  • Personal Advisors

  • 30 dagen bedenktijd